Am ajuns unde trebuie...

Am plecat din locurile mele dragi, am uitat cine sunt, dar mi-am dat seama cine nu vreau sa fiu.
Nu vreau sa fiu un simplu om ce trece nepasator peste tot si toate, peste obiecte, ce de fapt, duc cu ele amintiri, peste animale ce nu au fost doar simpli observatori, ci mi-au oferit o bucurie sau peste oameni  care au nevoie de ajutorul meu.. Nu vreau sa trec nepasatoare pe langa toate lucrurile astea pentru ca nu as mai fi cu adevarat EU! Am crezut ca plecand departe de toate lucrurile dragi imi va face bine, dar m-am inselat amarnic.
Mi s-a intamplat ceva ce nu credeam a fi posibil: m-a cuprins dorul si vinovatia. Sufletul meu plangea si suferea, iar eu ma minteam ca sunt bine, nu stiu... poate eram sau poate doar credeam asta. Pe cine pacalesc eu? Ma simteam cel mai mizerabil om de pe pamant pentru ca am plecat de langa lucrurile, locurile, fiintele care ma faceau cu adevarat fericita.
Desi soarele stralucea, iar vantul adia cald printre frunzele minunate ale copacilor, eu priveam totul fara sa ma incante imaginea dansului minunat ce se derula in fata mea, priveam totul ca printr-o cusca de unde-mi era incapabil sa ies.
Calatoria mea nu doar ca a intristat oameni, dar surprinzator m-a intristat si pe mine. Credeam inocenta ca va fi altfel, acum nici nu mai stiu ce credeam. M-am straduit atat de mult sa ies din cusca creata de mine incat am uitat ca e facuta doar din papadie... Hmmm... gandindu-ma la asta peste multi ani poate nu o sa-mi mai pese, dar drumul asta pe care l-am ales singura, nu-l voi mai alege niciodata. M-a facut sa-mi dau seama ca ceea ce-mi doream nu era de fapt ceea ce voiam cu adevarat. Ironia sortii! Trebuia sa ma trezesc la realitate odata si odata, nu? 
In calatoria asta sufletul meu s-a simtit mai vinovat ca niciodata pentru ranile pe care le-a provocat altora, DAR ACUM M-AM TREZIT!
Calatoria asta, desi a fost un adevarat calvar m-a facut sa realizez cat de mult iubesc oamenii pentru care credeam ca nu simt nimic. E un sentiment contradictoriu sentimentului de distrugere pe care il simteam acum o luna, iar acest fapt este datorat iubirii. Sper ca acest sentiment sa dainuie in sufletele oamenilor si sa nu se piarda in rautatea lumii.
Eu am ajuns unde trebuia. Tu? Porneste in propria ta calatorie si, desi, va fi greu iti vei da seama cine esti. Trebuie doar sa-ti doresti. Am incredere in tine...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Amintiri

Jurnalul unui suflet...

Un zâmbet face cât o mie de cuvinte!